Ús i funcionament del web


Les pàgines del web de Dubois Serveis Tecnics S.L. , Són d'accés públic, lliure i gratuït, i els seus continguts són merament informatius i divulgatius. L'accés no implica per si només l'establiment de relació comercial entre Dubois Serveis Tecnics S.L. i l'usuari. L'usuari haurà de fer ús de la mateixa, de conformitat amb el present Avís Legal, la Llei i l'ordre públic. Per això, el titular d'aquesta web no pot assumir cap responsabilitat que derivi de l'ús indegut, incorrecte o il·lícit de la mateixa i / o del seu contingut, així com per fraus de suplantació del nom de domini o altres de similar naturalesa.

Dubois Serveis Tecnics S.L. és titular de drets sobre determinades marques i logotips exposats en la pàgina, així com dels seus continguts, sense perjudici dels drets que corresponen als titulars de marques referenciades en les seves seccions.

L'usuari es compromet a no utilitzar, reproduir, transmetre o difondre els textos, gràfics, logotips i imatges titularitat de Dubois Serveis Tecnics S.L. o de les entitats referenciades, sense consentiment previ i per escrit. Aquesta limitació s'aplica també a tots aquells vincles a pàgines contingudes en recursos aliens. Qualsevol remissió autoritzada a les pàgines de Dubois Serveis Tecnics S.L. suposarà una visualització completa de tots els continguts. Aquesta pàgina web podria oferir links a recursos o llocs d'Internet de titularitat aliena. La finalitat d'aquests enllaços és informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s'ofereixin en la web de destí.

Per tot això, Dubois Serveis Tecnics S.L. declina tota responsabilitat derivada d'accions o omissions comeses per aquests llocs web, amb total independència i autonomia respecte als mateixos.